HAPPY NEW YEAR 2014!
Modrá sociálna sieť je dnes, podobne ako na Vianoce, plná prianí všetkého dobrého do ďalšieho roku.
Ja som si dovolil zobrať tento priestor, kde by som sa chcel pri tejto príležitosti v prvom rade poďakovať a potom vám aj všetkým niečo popriať ešte pred tým, ako ho oslávite či už u nás, alebo kdekoľvek inde.
V prvom rade patrí moja vďaka našim hosťom. Preto, lebo sú prvoradí a celý rok 2013 nám dávali najavo, že nás majú radi. Že dokázali rozpoznať, že k nim pristupujeme úprimne a snažíme sa ich uspokojiť kvalitným produktom, ktorý je hodný ich peňazí. Máme vás radi, a tešíme sa z každej vašej návštevy a je úplne jedno, či je u nás prázdno, alebo natrieskané. Sme vám vďační, že vás napadne naše meno práve vtedy, keď máte chuť na dobrý drink, či kávu, alebo keď máte chuť si vychutnať váš večer s priateľmi niekde mimo svojho domova.
Keď hovorím v množnom čísle, myslím tým v prvom rade na môj skvelý team, s ktorými práve teraz nemôžem byť. Patrí im moja úprimná vďaka, že pochopili, o čo mi od otvorenia Záhiru ide a že vám to dávajú pri vašich návštevách najavo. Snaha urobiť vám ten najlepší drink je pre nich samozrejmá a s radosťou k tomu pridávajú aj úsmev a dávajú vám najavo, že ste v našom bare vítaní. Toto si obzvlášť vážim a nesmierne ma to teší. Samozrejme, nie sme stopercentní a v niektoré /zriedkavé/ večery máme viac práce sami so sebou, a úsmev zostane schovaný za snahou uspokojiť veľké množstvo ľudí v čo najkratšom možnom čase. Vtedy sme vám naozaj vďační za pochopenie…
Nechcem vás dlho zaťažovať slovami, ktorými by som chcel vyjadriť vďaku. Snáď nakoniec len to, že si uvedomujeme, že žijeme a načíname ďalší rok iba vďaka vám…
Dúfam, že bude pre vás úspešný. Vyznie to možno sebecky, ale vieme, ak bude úspešný pre vás, bude aj pre nás. Ak vám v tejto nie moc optimistickej dobe zostane čas a aj trochu peňazí na spríjemnenie si bežného dňa dobrým drinkom, či kávou. A ak vám zostane chuť osláviť pre vás výnimočný deň v dobrom bare.
Prajem aj viac úsmevu. Viac úsmevu nie len pre tých, ktorý vám ho dokážu vyčariť, ale aby ste aj vy sami mali v sebe silu vyčarovať úsmev na tvári druhých. To je tá najkrajšia vec, akú človek môže človeku dať. A je jedno, či práve niekoho obdarujete, niekomu pomôžete, alebo sa usmejete len tak, možno z obyčajnej bežnej vďačnosti.
Prajem vám aj viac porozumenia. Porozumenia inému človeku, keď vám práve nemôže vyhovieť v tom, čo potrebujete. Aby ste mali schopnosť pozrieť sa na problém aj inými očami. Lebo často krát odsudzujeme človeka skôr, ako poznáme pravý dôvod jeho konania.
A nakoniec vám prajem, aby ste v roku 2014 vôbec nestretli ľudí, ktorí by zneužívali váš úsmev, ochotu a porozumenie…
No a na záver som si nechal niečo pre našu barovú rodinu. Všetkým nazajstným profesionálom za barmi prajem spokojných hostí, ktorí pochopia, že svoju prácu robíte so srdcom. Aby ich bolo čo najviac.
Dnes je naozaj kvalitných barov naozaj málo. Ak hostia pochopia, že práve toto sú tie miesta, ktoré svojou úrovňou a kvalitou pripomínajú atmosféru Londýna, Paríža, či New Yorku. Preto že naša spoločnosť, teda to, ako je vedená, pripomína skôr rozvojové krajiny, práve dobré bary sa stávajú miestom, ktoré naopak pripomína vyspelý svet s poctivým prístupom a kvalitným produktom…
Prajem len to najlepšie v roku 2014!
Užite si ho v zdraví, šťastí a spokojnosti…
Váš Ľuboš Rácz
-
Najnovšie články
Vyhľadávanie
Archív
- september 2024 (1)
- apríl 2024 (1)
- marec 2024 (2)
- február 2024 (2)
- december 2023 (1)
- november 2023 (1)
- jún 2023 (1)
- máj 2023 (1)
- január 2023 (1)
- september 2022 (1)
- august 2022 (1)
- máj 2022 (2)
- január 2022 (2)
- november 2021 (1)
- september 2021 (1)
- apríl 2021 (1)
- marec 2021 (2)
- február 2021 (2)
- január 2021 (2)
- november 2020 (1)
- marec 2020 (2)
- február 2020 (1)
- január 2020 (2)
- december 2019 (1)
- september 2019 (1)
- marec 2019 (2)
- február 2019 (2)
- január 2019 (1)
- december 2018 (1)
- október 2018 (4)
- september 2018 (1)
- august 2018 (1)
- júl 2018 (1)
- apríl 2018 (3)
- január 2018 (3)
- december 2017 (2)
- október 2017 (2)
- september 2017 (5)
- august 2017 (1)
- december 2016 (1)
- október 2016 (1)
- august 2016 (2)
- júl 2016 (2)
- jún 2016 (1)
- máj 2016 (1)
- apríl 2016 (1)
- január 2016 (1)
- december 2015 (1)
- november 2015 (1)
- október 2015 (1)
- september 2015 (3)
- august 2015 (3)
- jún 2015 (3)
- máj 2015 (2)
- marec 2015 (1)
- december 2014 (1)
- november 2014 (2)
- október 2014 (1)
- september 2014 (1)
- august 2014 (4)
- júl 2014 (1)
- jún 2014 (1)
- máj 2014 (3)
- apríl 2014 (1)
- marec 2014 (1)
- február 2014 (2)
- január 2014 (3)
- december 2013 (3)
- november 2013 (3)
- október 2013 (5)
- september 2013 (2)
- august 2013 (5)
- júl 2013 (4)
- jún 2013 (1)
- apríl 2013 (3)
- marec 2013 (2)
- február 2013 (1)
- január 2013 (2)
- december 2012 (3)
- november 2012 (1)
- október 2012 (2)
- september 2012 (4)
- august 2012 (1)
- júl 2012 (1)
- jún 2012 (1)
- máj 2012 (1)
- apríl 2012 (2)
- marec 2012 (3)
- február 2012 (2)
- január 2012 (5)
- december 2011 (5)
- november 2011 (3)
- október 2011 (3)
- september 2011 (4)
- august 2011 (5)
- júl 2011 (4)
- jún 2011 (1)
Kategórie
- BAR MAGAZINE (14)
- BARkultur (66)
- barmanské udalosti (2)
- BARMANSKÉ VIANOCE (1)
- BARY (3)
- DOBRÉ VECI (8)
- DRINKS (16)
- George Nemec (1)
- KNIHY (1)
- NÁZOR (11)
- Nezaradené (75)
- OSOBNOSTI (10)
- Pernod Ricard (5)
- PRODUKTY (1)
- SCHOOL OF BARKULTUR (2)
- SPIRITS (5)
- SÚŤAŽE (13)
- TIPY A RADY (11)
- UDALOSTI (29)
- VIDEO (1)
- ZÁHIR (23)
Blogroll
SK & CZ
ENGLISCH
DEUTSCH
No comments yet!